Legaal downloaden begint bij Downloadwinkels.nl

Aanmelden Site

Downloadwinkels.nl heeft als doel haar bezoekers objectief te informeren over de diensten en tarieven van in Nederland actieve downloadwinkels op het gebied van muziek, films, software, games, mobiele content en soortgelijke producten en diensten. Downloadwinkels kunnen zich gratis aanmelden voor vermelding op de site, echter zonder de garantie dat zij ook daadwerkelijk worden opgenomen in het overzicht.

Downloadwinkels.nl hanteert hoge kwaliteitseisen aan de op de site vermeldde downloadwinkels en behoudt zich daarom het recht voor te allen tijde websites uit het overzicht te verwijderen en aangemelde websites niet op te nemen.

Bent u eigenaar/verantwoordelijke van een legale downloadwinkel die zich (onder andere) richt op de Nederlandse en/of Belgische markt en waarvan consumenten/bedrijven uit deze landen ook daadwerkelijk legaal gebruik van kunnen maken, meld u dan aan door een e-mail te sturen naar info@downloadwinkels.nl met daarin de gegevens van uw website en uw contactgegevens. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.