Legaal downloaden begint bij Downloadwinkels.nl

Disclaimer

Downloadwinkels.nl heeft als doel haar bezoekers objectief te informeren over de diensten en tarieven van in Nederland actieve downloadwinkels op het gebied van muziek, films, software, games, mobiele content en soortgelijke producten en diensten. Downloadwinkels kunnen zich gratis aanmelden voor vermelding op de site, echter zonder de garantie dat zij ook daadwerkelijk worden opgenomen in het overzicht.

De informatie op deze site is met zorg en naar beste vermogen samengesteld. PauwR, uitgever van deze site, kan niet instaan voor de juistheid van de informatie en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Downloadwinkels.nl ontleent de informatie van de downloadwinkels op de site aan de websites van de downloadwinkels of tariefinformatie van de aanbieders en kan daarom voor de juistheid van de weergegeven tarieven niet instaan.

PauwR is niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachting van die bestanden in.

Ook bij het overnemen van gegevens of door technische storingen en andere omstandigheden kunnen fouten in de gegevens ontstaan of gegevens onvolledig overkomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de beslissing om gebruik te maken
van de diensten en/of producten van een downloadwinkel en wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die is ontstaan als gevolg van die beslissing, ook niet als de oorzaak ligt in misverstanden over de door Download-
winkels.nl verstrekte informatie, onjuiste gegevens of verlies van gegevens.