Legaal downloaden begint bij Downloadwinkels.nl

Truefan Campagne

True Fan

De TrueFan campagne is bedoeld om het betaald downloaden meer onder de aandacht te brengen van de echte fans. Want betaald downloaden, dat schept een bad.

Door te betalen voor downloads ondersteun je de artiesten, die daardoor hun werk kunnen doen. Je bent dus een echte fan als je betaald voor je downloads. De downloadwinkels die artiesten ondersteunen zijn te herkennen aan dit logo.

Stuur andere fans een leuke e-card van Guus Meeuwis of Trijntje Oosterhuis via de TrueFan site.

Downloadwinkels.nl steunt de TrueFan campagne door de informatie op de site te koppelen aan de site van TrueFan. Bezoekers van de TrueFan site kunnen voor meer informatie over deelnemende downloadwinkels direct klikken naar de betreffende pagina op Downloadwinkels.nl.

Op de pagina's met meer informatie over downloadwinkels op Downloadwinkels.nl vind je bij "Keurmerk" de informatie of een site deelnemer is aan de TrueFan campagne. Klik hier voor een overzicht van legale muziekdownloadwinkels.

Bezoek de TrueFan site

Downloadwinkels van het jaar

Elk jaar organiseert Downloadwinkels.nl de "Downloadwinkel van het Jaar" verkiezing. Hierin kun jij je stem uitbrengen voor de beste downloadwinkel op het gebied van muziek, film, games, mobiel, software en boeken. Bekijk hier welke downloadwinkels het afgelopen jaar de titel "Downloadwinkel van het Jaar" hebben gewonnen!

Downloadwinkel van het jaar