Muziek downloaden begint bij Downloadwinkels.nl

Beoordelingen

Naam: Albert Brondijk
Ervaring: Een mooie overzichtelijke site met veel muziek
Beoordeling: 8,0
 
Naam: Christ
Ervaring: Grootste en duidelijkste download site van Nederland. Werkt prima zelfs via glasvezel. Geluidskwaliteit prima. Contact via helpdesk, i.v.m. vragen, word op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.
Beoordeling: 10,0
 
Naam: Rick
Ervaring: zeer trage site en na afloop werkt maar de helft van je muziek, dit terwijl wel de gehele betaling is gelukt :-(
Beoordeling: 1,0
 
Naam: pol
Ervaring: goede bediening goede kwaliteit muziek als er iets misloop bij het dowl krijg je hulp dus sta je er niet alleen voor betaling gemakkelijk betaling met walliekaart te verkrijgen in mediamarkt winkels je heb geen kredietkaart nodig
Beoordeling: 8,0
 
Naam: Corrie Baas
Ervaring: Een duidelijk site die gewoon altijd werkt. Ook niet de druk, waardoor ik rustig mijn favoriete muziek kan uitzoeken.
Beoordeling: 9,0
 

Downloadwinkels van het jaar

Elk jaar organiseert Downloadwinkels.nl de "Downloadwinkel van het Jaar" verkiezing. Hierin kun jij je stem uitbrengen voor de beste downloadwinkel op het gebied van muziek, film, games, mobiel, software en boeken. Bekijk hier welke downloadwinkels het afgelopen jaar de titel "Downloadwinkel van het Jaar" hebben gewonnen!

Downloadwinkel van het jaar