Legaal downloaden begint bij Downloadwinkels.nl

Nederlander opgepakt voor uploaden illegale content

http://dividendinvestingblog.com/
https://dividendinvestingblog.com/otziv-broker-770/

https://howtoinvestingmoney4u.info/
https://howtoinvestingmoney4u.info/770capital-otziv/

http://howtoinvestingmoney24.info/
https://howtoinvestingmoney24.info/otziv-obzor-770capital/

Downloaden van illegale content is hier nog niet strafbaar, maar het uploaden ervan natuurlijk wel. Gisteren is bekend geworden dat het parket van Dendermonde (Belgiƫ) erin geslaagd is een Nederlandse man op te sporen die al een tijdje vrijwel iedere Vlaamse televisieserie (oa. Salamander, De Pappenheimers en Code 37) illegaal verspreidde via het internet.

Enkele dagen nadat deze afleveringen uitgezonden waren werden ze als torrent online aangeboden. Om er zeker van te zijn dat al zijn inspanningen beloond zouden worden, en de torrents dus veel gedownload / gedeeld zouden worden maakte hij steeds via Twitter bekend welke nieuwe afleveringen er beschikbaar waren. En het is uiteindelijk het Twitteraccount geweest dat hem de das om heeft gedaan.

Lees verder op Dutchcowboys.nl

(Bron: Dutchcowboys.nl)

Downloadwinkels van het jaar

Elk jaar organiseert Downloadwinkels.nl de "Downloadwinkel van het Jaar" verkiezing. Hierin kun jij je stem uitbrengen voor de beste downloadwinkel op het gebied van muziek, film, games, mobiel, software en boeken. Bekijk hier welke downloadwinkels het afgelopen jaar de titel "Downloadwinkel van het Jaar" hebben gewonnen!

Downloadwinkel van het jaar